Jardíčka tak napadlo, když už se nám doma objevily houby :).
Cibule na kousky na oleji, houby na kousky, vysmahnout do zabarvení, až houby zredukujou, do toho podrcený česnek, trochu podlít, pár minut podusit, do toho osolené bokem po namočení uvařené kroupy a ještě pár minut dusit. Hodně majoránky, jiskřička másla, dosolit, do pekáčku a prudce zapéct zvrchu, aby to udělalo křupku a uvnitř zůstalo krémové.
A k tomu zelí - sůl, cukr, ocet, voda, odležet v lednici.
neděle 13. října 2024
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat