Nedávno jsem dělala listy červené řepy jako špenát, teď mne napadlo udělat je jako zelí. Mám ráda sladkokyselou verzi (moravskou).
Takže úplně stejně jako zelí - na cibulce, já i na česneku, sůl, kmín, cukr, ocet :).No a druhý den pěkně do Kolbenty do krabičky. Akorát že se ty špalíčky bramborové (kupované) v krabičce kapku vybarvily. Prostě červená řepa :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...



Žádné komentáře:
Okomentovat