Tohle tofu je sice marinované od výrobce, ochuceno jako s teriyaki omáčkou, hodilo by se to na nějakou typickou asijskou úpravu, ale já dostala chuť na brkaši a k ní se mi hodila tahle kmínovočesneková verze :). Jarní cibulka a česnek a kmín, jo a sůl, to mi úplně stačí. Trošku šťávičky - zahustím hraškou a Tebi (lahůdkové droždí). A redukuju redukuju...
K tomu salátek se zakysankou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...



Žádné komentáře:
Okomentovat