Dobře to Jardíček vymyslel :).
Malé brambory ve slupce 20 minut, pak vychladnout, bouchnout je (lehce paličkou nebo jen rozmáčknout sklenicí...), popatlat máslem, osolit a v troubě z obou stran opéct do zlatova na co nejvyšší teplotu.
Těstíčko: Mouka, mléko, vejce, hodně česneku rozmačkat, sůl.
Osolené cukety nechat vypotit, osušit, obalit v těstíčku a POMALU smahnout, aby se to i uvnitř udělalo - aby cuketa změkla.
S okurkou ve sladkokyselém nálevu :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat