neděle 21. července 2024

Cuketa v česnekovém těstíčku s bouchnutými bramborami a okurkovým salátem

Dobře to Jardíček vymyslel :).

Malé brambory ve slupce 20 minut, pak vychladnout, bouchnout je (lehce paličkou nebo jen rozmáčknout sklenicí...), popatlat máslem, osolit a v troubě z obou stran opéct do zlatova na co nejvyšší teplotu.
Těstíčko: Mouka, mléko, vejce, hodně česneku rozmačkat, sůl.
Osolené cukety nechat vypotit, osušit, obalit v těstíčku a POMALU smahnout, aby se to i uvnitř udělalo - aby cuketa změkla.

S okurkou ve sladkokyselém nálevu :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...