Dobře to Jardíček vymyslel :).
Malé brambory ve slupce 20 minut, pak vychladnout, bouchnout je (lehce paličkou nebo jen rozmáčknout sklenicí...), popatlat máslem, osolit a v troubě z obou stran opéct do zlatova na co nejvyšší teplotu.
Těstíčko: Mouka, mléko, vejce, hodně česneku rozmačkat, sůl.
Osolené cukety nechat vypotit, osušit, obalit v těstíčku a POMALU smahnout, aby se to i uvnitř udělalo - aby cuketa změkla.
S okurkou ve sladkokyselém nálevu :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat