Nevím, jak to Jardíček dělá, že nikdy nic nedělá stejně. Teda jako chápu to, že to tak má nastaveno, ale že to je pokaždý vopravdu v něčem jiný, to tak úplně nechápu :). Cibulačku miluju a zatím vždycky, i když se pokaždý kapku liší :). A přitom recept bude určitě stejný, jako v předchozích :). Tentokrát cibuli osmahnout skoro do hněda, trochu kmínu, kurkumy, zalít, osolit, 20 minutek povařit, trochu mouky rozkvedlané v mléku dalších 10 minut. Na talíři přidat mozzarellu a něco zeleného.
Pro porovnání předchozí cibulačky TADY nebo
TADY
nebo třeba TADY.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat