Nevím, jak to Jardíček dělá, že nikdy nic nedělá stejně. Teda jako chápu to, že to tak má nastaveno, ale že to je pokaždý vopravdu v něčem jiný, to tak úplně nechápu :). Cibulačku miluju a zatím vždycky, i když se pokaždý kapku liší :). A přitom recept bude určitě stejný, jako v předchozích :). Tentokrát cibuli osmahnout skoro do hněda, trochu kmínu, kurkumy, zalít, osolit, 20 minutek povařit, trochu mouky rozkvedlané v mléku dalších 10 minut. Na talíři přidat mozzarellu a něco zeleného.
Pro porovnání předchozí cibulačky TADY nebo
TADY
nebo třeba TADY.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat