Skvěle Jardíček, přesně dle mých chuťových preferencí :). Uvařit brambory do měkka na plátky 1 cm.
Mezitím: cibuli na drobno osmahnout, lžíce hl. mouky - bešamelová omáčka. Zalít vývarem. Povařit. Podrcený česnek, smetana deci deci a půl na zjemnění. Do toho tučný sýr rozlámat či nastrouhat, dosolit dle slanosti sýra.
Mezitím: na pánvičce nemaso na kostičky
Vtu vrstvit: brambory, bešamel, nemaso, bešamel, brambory, zbytek bešamelu. Půl hodinky na 190 st.
Za mne jednička s podtržkou :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat