Kde Jardíček k tomuto přišel, to vážně netuším. Ale dobrý to bylo.
Ragú úplně z čehokoliv. Mrkev, cibule, tofu, kukuřice - osmahnout do zabarvení, aivar (protlak) - zasmahnout, podlít, 15 minut vydusit do zhoustnutí.
Pak vrstva rozkvedlaného vejcete na pánvičce lehce na tuku, jak to zhoustne, tak na to nahňahňáš vrstvu uvařené rýže, na to vrstvička ragú, unňácáš, necháš chvíli smažit, aby vejce zakřuplo, celý to otočíš a necháš chvilku smahnout, aby se spojily chutě. Koláž fotek mate, neboť zahrnuje i polévku :). A k tomu okurky ve slakokyselé zálivce.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat