Kde Jardíček k tomuto přišel, to vážně netuším. Ale dobrý to bylo.
Ragú úplně z čehokoliv. Mrkev, cibule, tofu, kukuřice - osmahnout do zabarvení, aivar (protlak) - zasmahnout, podlít, 15 minut vydusit do zhoustnutí.
Pak vrstva rozkvedlaného vejcete na pánvičce lehce na tuku, jak to zhoustne, tak na to nahňahňáš vrstvu uvařené rýže, na to vrstvička ragú, unňácáš, necháš chvíli smažit, aby vejce zakřuplo, celý to otočíš a necháš chvilku smahnout, aby se spojily chutě. Koláž fotek mate, neboť zahrnuje i polévku :). A k tomu okurky ve slakokyselé zálivce.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Tak opět vykvetl rýmovník
Kdysi mi vykvetl - TADY . Tentokrát nám vykvetl v práci. Na to, kolik ho máme (má ho v práci už snad každej, neuvěřitelně se množí, takže ho...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...



Žádné komentáře:
Okomentovat