Jardíček každoročně přesvědčuje svou bublinu na Tw., že cuketa je jedlá.
Takže tedy cuketa na tenké plátky, nechat vypotit, obalit v těstíčku: vejce, mléko, hraška, hl. mouka na zahuštění, špetka prdopeče, aby to trochu puflo. Hodně pomalinku smažit, na 140-150, aby změkla.
Se šlehanou bramborovou kaší.
A se salátkem - med, kremžská hořčice, olej.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...



Žádné komentáře:
Okomentovat