Jako vopravdu ho mám moc ráda. A Jardíček a už i naše holky ho umí moc dobrej.
Cizrna, česnek, římský kmín, paprika, sůl, olej, citr. šťáva. A zakysanka hodně hustá (Creme fraiche 30 %).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Kopřiva a bršlice
Každé jaro velice často popíjím kopřivy a bršlici. Kopřivy jen do Žofie, tedy do 15. 5., ale mladé po posekání v průběhu celého roku, jak mn...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
O darované pýchavce obrovské (vatovci obrovském) od Bedýnkové Péti už tady řeč byla - kus byl v polévce a byla suprová. Řízky nám byly u t...
Žádné komentáře:
Okomentovat