Pečenou zeleninu si dělám celej podzim, že protože mimo jiné i bedýnky. A dobře se to v práci ohřívá. Takže co zrovna je doma. Tentokrát bedýnkové je všechno. Brambory, hokaido, cibule, kousek zelí a červená řepa. K tomu cokoliv - například tvaroh a zakysanka s trochou hořčice a s česnekem
A do salátku (taky bedýnkového - paprika, okurka, mrkev a kousek zelí) jsem tentokrát přidala ačokču, kterou jsem dostala od kolegyňky :). A zakysanka (sůl, česnek). Venku na dvorečku je stále k dispozici mladá dorůstající bršlice a zbytek libečku. A prdelky mrkví doma na miskách s vodou mi dávají průběžně mladé natě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat