Druhý chod chalupového vaření pojal Jardíček taky příjemně. Uvařené brambory nastrouhat (nechat vychladnout, až pak strouhat), cibule na drobno, jarní cibulka na drobno, 2 vejce na drobno :))), na másle :). Moc dobrý. A dobrý byly i potom za studena :).
Moc ráda jím venku, když už občas je ta možnost. Pod borovičkou :).
No a k placičkám trochu čerstvé zeleniny - bedýnková okurka s bedýnkovou paprikou a s oliváčem.
A protože příroda, tak i do vody něco zeleného, trochu mateřídoušky, nějaká mátička, kousek přesličky...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat