A protože zase kvanta bedýnkové zeleniny, brambor, cuket a hokaidinek, tak opět rychlovka - všechno hodit na pekáček, osolit, okmínovat okurkumovat, pod alobalem na 230 půl hodiny a pak ještě za občasného promíchnutí nezakryté až do pocitu, že je hotovo, asi další půlhoďka. Tentokrát vše bedýnkové - hokaido, mrkev, cuketa, celer, paprika, rajče, brambory, kapusta, cibule, česnek. S česnekovým dipem (osolená zakysanka s česnekem).
A v krabiče druhý den v práci :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat