Dobře to Jardíček...
Bešamel - 2 PL mouky, 2 PL másla, trochu zpěnit, do toho půl lžičky kurkumy, která to zabarví - a půl lžičky kari, zalít mlékem cca 1/2 l, osolit, 10 minut povařit. Mezitím pár stroužků česneku na másle zpěnit, do toho fazolky, chvilku pěnit, malinkato podlít, osolit, pod pokličkou 5 minut podusit. Smíchat, na 180-190 cca 1/2 hodinky, aby to trochu zhoustlo, zabarvilo se (jak se začne separovat máslo). Bramboráčky - na hrubo nastrouhaný do vody, tak nezhnědnou a pustí trochu škrobu, vyždímat, trochu mouky, podrcený česnek, sůl, vejce.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat