úterý 11. července 2023
Rýže s houbovou omáčkou
Cibuli na kousky zpěnit, houby na kousky do zabarvení, lžička kmínu, 2 lž. papriky, 2 lžíce protlaku, rozvonět, podlít, 25 minut podusit (že protože některé houby potřebují tu půlhodinku), zalít hrníčkem mléka s rozkvedlanou moukou (nemusí být) a 5 minutek ještě provařit. Dobře to Jardíček vymyslel :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat