Jardíčkova.
Půl cibule na drobno, nahrubo dvě mrkve, osmahnout do zabarvení na troše kvalitního oleje, 3 stroužky česneku podrceného rozvonět, lžíce rajčatového protlaku, lžička oregána, brambora na malinkatý kostičky, zalít, 15 - 20 minut povařit, dosolit, nahrubo rozmixovat jen tak hala bala, aby tam něco zbylo, hrst zeleného, krutonky :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat