Jardíčkova.
Půl cibule na drobno, nahrubo dvě mrkve, osmahnout do zabarvení na troše kvalitního oleje, 3 stroužky česneku podrceného rozvonět, lžíce rajčatového protlaku, lžička oregána, brambora na malinkatý kostičky, zalít, 15 - 20 minut povařit, dosolit, nahrubo rozmixovat jen tak hala bala, aby tam něco zbylo, hrst zeleného, krutonky :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat