Potěšil mne Jardíček. Normálně ho do zeleného nebo divoce přírodního dost často "tlačím", tohle si ale nějak vzal za své. Byl si ráno zaběhat a ajta, toto vymyslel :).
Těstíčko pojal tentokrát takto: 3 vejce, hrnek mléka, špetka prdopeče, do toho zašlehat pomalinku několik lžic hrašky a trochu mouky na hustotu palačinkového těsta, osolit, sýr, zprudka smažit. Tenhle obal byl poměrně hustý a zasytil :). Znám i vzdušnější varianty, sýr k té vůni bezu nepotřebuju, ale dobrý :).Ty fazolky patří k předchozí polévce :).
Měla jsem pocit, že už na Střípkách kosmatici mám, ale asi byla na blog.cz a je fuč. Takže kdyby někdo nevěděl, tak květ se stopkou namočit v těstíčku a dát na pánev, pak se stopky ustřihnou a může se otočit. Poradila mi tuhle kamarádka, že dává tři květy najednou, jako že do jednoho kusu, pak je tam víc toho bezu a vůně :). Jo a se šťouchanýma bramborama. Tam je Jardíček ochoten "moje" zelené do nich přidat bez tlačení :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat