pondělí 8. května 2023
Polévka cizrnová s medvědím česnekem
Cibule na kousky, 2 stroužky česneku na kousky, zpěnit do zesklovatění, trochu kmínu, cizrna (předem namočená), uvařit, třetinku rozmixovat do hladka, zbytek trochu pomačkat, aby tam nebyly celý kuličky, na konci lžíce mouky v mlíku, 2-3 minuty povařit, nakonec už bez vaření medvídek. Jak tam je mouka, tak autor Jardíček :). A aby byla vidět konzistence, tak ještě "hlubinná" fotka :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat