Cibule a houby na oleji zabarvit, trochu česneku, rozvonět, podlít, 10 minutek podusit, šlehačka, zredukovat, přidat zelené tfujtajblíky (z čehož je jasné, že vařil Jardíček, já tfujtajblíky neříkám, ale byl to medvídek, bršlice), paprika, kurkuma A HOTOVO.
Hash browns - takové prostě bramborové placky nebo jak to říct, je spousta možností, prostě tentokrát vařené brambory + cibule + sůl - a do křupava :). No a že protože jaro a chalupa, tak jsem si to na talíři ještě dochutila :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Hash brown ne jako placka
Hash brown už tu jednou od Jardíčka byl, s mozzarellou . Tenhle recept je ale prý něco jako prarecept, jak to vlastně vzniklo. Na drobno nas...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
O darované pýchavce obrovské (vatovci obrovském) od Bedýnkové Péti už tady řeč byla - kus byl v polévce a byla suprová. Řízky nám byly u t...
Žádné komentáře:
Okomentovat