Jednoduše to tentokrát Jardíček pojal.
Polévka jen brambory a cibule, lžíce mouky na zahuštění, něco zeleného a rozšlehané vejce.
A dál ještě jednodušeji.Prostě brambory s tvarohem a cibulkou. Toto je můj talíř, sama si doplňuju barvičky, stopové prvky, vitamínky... Jardíček na to nějak není. Ale když mu pod ruku přinesu zelené, tak ho přidá. A že výběr je :), prostě co zrovna dům dá :). Ještě stále máme medvědí česnek, jde do květu, dorůstá stále mladá bršlice, venku už je šnitlík...
neděle 21. května 2023
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat