Jardíčkovi začala sezóna jeho oblíbeného chřestu. Ze Španělska dovezen. Za tu ekostopu se omlouvám. Já bych radši medvědí česnek, bršlici, kopřivy, to už všechno ze země leze. Bez ekozátěže. Ale co nadělám.
Chřest pár minutek povařit nastojato, zelený nenutno loupat. Uvařit brambory. No a v zapékacích miskách zalít smetanovosýrovou omáčkou a pár minutek zapéct.
pondělí 3. dubna 2023
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat