Jardíčkovo.
Květák: 10 minut povařené růžičky květáku, obalit v těstíčku - mléko + vejce + hraška + trochu mouky na zahuštění + sůl, pomalu smažit.
Brambory: 10 minut povařené klínky z brambor obalit v oleji, koření dle chuti, sůl, nechat na 230 st. 15 - 20 minut.
Omáčka: Lžíce másla lžíce mouky zpěnit, zalít pár deci mléka, 10 minut povařit, trochu kari, zelené cokoliv, hrst nastrouhaného sýra, rozpustit a hotovo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat