pondělí 10. dubna 2023

Celerové hranolky a brambory s dipem a s medvědím česnekem

Nakrájet celer na hranolky, 2 minuty povařit v osolené vodě. Do těch uvařených hranolek 2 lžíce oleje a půl lžičky papriky podle chuti, jakékoliv koření, kari, kmín mletý, sůl, pořádně promíchat, 20 minut na 220 °C. Brambory prohozený s medvědím česnekem a máslem. Dip ze zakysanky - sůl a medvědí česnek, dobrý je to trochu odležet.
První dvě fotky nejsou hranolky, ale zelňačka :). Na to, že Jardíček za mlada nejedl celer, vaří z něho poměrně často a už ho má rád :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ