pondělí 10. dubna 2023
Celerové hranolky a brambory s dipem a s medvědím česnekem
Nakrájet celer na hranolky, 2 minuty povařit v osolené vodě. Do těch uvařených hranolek 2 lžíce oleje a půl lžičky papriky podle chuti, jakékoliv koření, kari, kmín mletý, sůl, pořádně promíchat, 20 minut na 220 °C. Brambory prohozený s medvědím česnekem a máslem. Dip ze zakysanky - sůl a medvědí česnek, dobrý je to trochu odležet. První dvě fotky nejsou hranolky, ale zelňačka :). Na to, že Jardíček za mlada nejedl celer, vaří z něho poměrně často a už ho má rád :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat