čtvrtek 16. března 2023

Zapečené kapustičky a květák s osmaženou strouhankou, se sýrem a se šlehačkou

Kapustičky a kousky květáku 8 - 10 minut povařit (získáme tak vývar na polévku), smíchat se ŠLEHAČKOU (a to je právě Jardíčkova vychytávka a důvod, proč to od něho často chutná ještě o něco víc, žádná smetana, ale prostě šlehačka :), takový drobňoučký prasárničky), osolit, 20 minut zapéct. Když to je už zredukované, posypat osmaženou strouhankou a strouhnout trochu sýra a ještě 5 minut zapéct.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...