čtvrtek 16. března 2023
Zapečené kapustičky a květák s osmaženou strouhankou, se sýrem a se šlehačkou
Kapustičky a kousky květáku 8 - 10 minut povařit (získáme tak vývar na polévku), smíchat se ŠLEHAČKOU (a to je právě Jardíčkova vychytávka a důvod, proč to od něho často chutná ještě o něco víc, žádná smetana, ale prostě šlehačka :), takový drobňoučký prasárničky), osolit, 20 minut zapéct. Když to je už zredukované, posypat osmaženou strouhankou a strouhnout trochu sýra a ještě 5 minut zapéct.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat