Tohle prostě miluju, jako všechny Jardíčkovy zapečeniny :).
Uvařit brambory (12 minut). Mezitím na oleji trochu cibule, hokajdinka na kousky do zabarvení, kousek živého nebo čerstvého nebo jak to nazvat zázvoru na drobno, curry, nechat rozvonět, podlít smetanou, chvíli povařit, osolit, smíchat s bramborami a pár minut zapéct.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat