Vynikající Jardíčkovo rizoto. Rýži mám ráda jen v nepálské restauraci a v Jardíčkovo rizotech, jinak ji nemusím. Toto je pro mne mňamka. Už jen pro tu lahodnost je potřeba recept zachovat. Uchovat :).
Cibule na drobno, trochu pórku na kousky a kousek mrkve a květáku, taková "zbytkařina", kapustičky na osminky, kousek zázvoru na drobno, zpěnit, hrníček rýže zesklovatět... no a pak už jen pomalinku zalívat vývarem a za stálého míchání 20 minutek. Trochu másla, trochu sýra, promíchat, nechat 5-10 minut odležet pod pokličkou na al dente. Na talíři ještě oliváč a opražená semínka. Vynikající.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat