Byla vynikající, Jardíčkovi se výrazně povedla :).
Cibule na kousky, brambora na kousky, kousek pórku, když už to chytne barvu, tak 2-3 stroužky česneku na kousky, nechat rozvonět, lžíce dvě mouky, zpěnit, zalít, povařit 15-20 minut, sůl, zjemnit smetanou. Koření tam nebylo žádné, vůbec nebylo potřeba, ale samosébně lze dle chuti a preferencí :-D.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat