Jardíčkova vynikajícnost. V jednoduchosti je síla :-).Cibuli osmahnout do hněda, nakrouhaný zelí, kmín, osolit, trochu podlít, pomalinku dusit do zabarvení (cca hoďku), pak to má šmak. Můžeš lžíci octa. Smíchat s těstovinami a můžeš posypat křupavou cibulkou. Vynikající!
S okurkou :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat