Jardíčkovy zapečeniny jako vždy a všechny výborný.Vrstva cibule na plátky, vrstva brambor na plátky, osolit, hrst žampionů, vrstva brambor, osolit, zakysanka, poházet jakýmkoliv sýrem, pod alobalem nebo pokličkou 30-40 minut při 200° pomalu do měkka dle trouby, pak ještě odkryté dalších 20 minut do zhnědnutí.
No a rajčátka na sladkokyselo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat