úterý 1. listopadu 2022
Těstoviny zapečené se zelím a tempehem
Viděl Jardíček doma krásné bedýnkové zelí a zbytek tempehu, udělal tedy tento oběd. Uvařil těstoviny, trochu osmahl cibuli na kousky, přidal nemaso na kostičky (tempeh) a smažil dál, hromádku zelí na kousky a smažil dál do zabarvení. Před koncem 2-3 stroužky česneku, lehce zabarvit, vmíchal těstoviny, zalil vejcem + strouhaný sýr + mléko nebo smetana, osolil, promíchal, ještě navrch nasypal strouhaný sýr a zapekl 20 min. dle trouby 200 st. A s červeným salátkem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat