Ještě stále bedýnkové hokaidinky si zasluhují mňamózního zpracování, což se Jardíčkovi opět povedlo.
Brambory na jemno, propláchnout, vymačkat, nahrubo dýně, 2 vejce, 2 lžíce mouky, trochu prdopeče, kmín, bazalka, sůl, pomalu smažit. Šlo by určitě i na sucho, ale muselo by se hodně pomalu, aby se dýně udělala dostatečně.
No a dip: zakysanka, sůl, česnek a kari. Šla by i kurkuma :).
Další den jsem je použila jako přílohu - jen nudličky nemasa opražené, cibulový základ a rajčatová konzerva, rychlovka... a moc dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat