Ještě stále bedýnkové hokaidinky si zasluhují mňamózního zpracování, což se Jardíčkovi opět povedlo.
Brambory na jemno, propláchnout, vymačkat, nahrubo dýně, 2 vejce, 2 lžíce mouky, trochu prdopeče, kmín, bazalka, sůl, pomalu smažit. Šlo by určitě i na sucho, ale muselo by se hodně pomalu, aby se dýně udělala dostatečně.
No a dip: zakysanka, sůl, česnek a kari. Šla by i kurkuma :).
Další den jsem je použila jako přílohu - jen nudličky nemasa opražené, cibulový základ a rajčatová konzerva, rychlovka... a moc dobrý :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat