pondělí 14. listopadu 2022

Dýňovo-bramborové placky s dipem ze zakysanky s curry a česnekem

Ještě stále bedýnkové hokaidinky si zasluhují mňamózního zpracování, což se Jardíčkovi opět povedlo.

Brambory na jemno, propláchnout, vymačkat, nahrubo dýně, 2 vejce, 2 lžíce mouky, trochu prdopeče, kmín, bazalka, sůl, pomalu smažit. Šlo by určitě i na sucho, ale muselo by se hodně pomalu, aby se dýně udělala dostatečně.
No a dip: zakysanka, sůl, česnek a kari. Šla by i kurkuma :).

Další den jsem je použila jako přílohu - jen nudličky nemasa opražené, cibulový základ a rajčatová konzerva, rychlovka... a moc dobrý :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...