Rostou... a díky tomu, že mám kolem sebe samé úžasné lidičky, jsem tu a tam zásobena :). Od sousedů, od kolegyněk, od rodiny, děkuju děkuju.
Vždycky si je dělám stejně - na másle, na malé kousky, sůl, kmín. A podle jejich obsahu vody dusím buď ve vlastní šťávě - nebo pomalu přilévám vodu a redukuju redukuju. Vždycky minimálně půl hodiny. No a pak už záleží na dalším použití. Stačí přilít trochu smetany a případně dosolit a máme houby na smetaně. S bramborami paráda :-).Ale taky to jde s čímkoliv jiným. S vrtulema, se špagetama... dle libosti.
sobota 8. října 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat