Tak toto umí Jardíček naprosto bezkonkurenčně :). Od té doby, co se naučil ta rizota dělat po italsku, taková ta krémová, tak je miluju. Český rizoto jsem neměla ráda nikdy :).
Cibule na drobno, kousek pórku tam byl zbylej, kousek hokkaidinky a cukety na kostičky, na oliváči do zabarvení, osolit, část dát bokem na posyp. Do zbytku hrnek rýže, osolit a začít podlévat horkým vývarem, aby to bylo stále ponořené, míchat, dolévat, míchat... hodně míchat, 20 minutek do al dente. Do hotového "nějaké zelené tfujtajblíky" (konec citace), lžíce másla, hrst sýra, zamíchat a nechat dojít pod pokličkou. Má to být takové polotekuté. Na talíři posypat zbytkem směsi, sýrem a pokapat trochou oliváče.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Když zvířata promlouvají s Markétou Hálovou - kineziologie One Brain
Další možnost "komunikace" se zvířaty :). Když zvířata promlouvají s Markétou Hálovou Zdroj: YouTube Zprávy z Galaxie - Oraa N...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
O darované pýchavce obrovské (vatovci obrovském) od Bedýnkové Péti už tady řeč byla - kus byl v polévce a byla suprová. Řízky nám byly u t...
Žádné komentáře:
Okomentovat