neděle 11. září 2022

Dýňovocuketové rizoto

Tak toto umí Jardíček naprosto bezkonkurenčně :). Od té doby, co se naučil ta rizota dělat po italsku, taková ta krémová, tak je miluju. Český rizoto jsem neměla ráda nikdy :).

Cibule na drobno, kousek pórku tam byl zbylej, kousek hokkaidinky a cukety na kostičky, na oliváči do zabarvení, osolit, část dát bokem na posyp. Do zbytku hrnek rýže, osolit a začít podlévat horkým vývarem, aby to bylo stále ponořené, míchat, dolévat, míchat... hodně míchat, 20 minutek do al dente. Do hotového "nějaké zelené tfujtajblíky" (konec citace), lžíce másla, hrst sýra, zamíchat a nechat dojít pod pokličkou. Má to být takové polotekuté. Na talíři posypat zbytkem směsi, sýrem a pokapat trochou oliváče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Když zvířata promlouvají s Markétou Hálovou - kineziologie One Brain

Další možnost "komunikace" se zvířaty :). Když zvířata promlouvají s Markétou Hálovou Zdroj: YouTube Zprávy z Galaxie - Oraa N...