Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku.
Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obalit ve strouhance. Osobně se mi to zdá zbytečný, ale Jardíček mi na to odpovběděl "že aby to prý bylo zajímavější" :). Tak nechť je tedy po jeho :). No a pak už jen pomalinku - opravdu pomalinku smažit.
A jako že na brambory nasypal jakýsi nastrouhaný sýr, to nasypal... ale tak nějak to taky už nebylo potřeba, bílkoviny už v jídle byly :).
neděle 14. srpna 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat