Tohle je výrazná Jardíčkova kreativní genialita, božíííí.....Br. kaše - máslo, teplé mléko, ušlehat.
Glazovaná mrkev - podlít, lžíce másla, osolit, trochu cukru, bazalka, pomalinku dusit za občasného otočení cca 15 minutek, pak už bez pokličky redukovat, až zbyde jen máslo a karamel. A jen tak na másle osmahlý žampion :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...

Žádné komentáře:
Okomentovat