Tohle je výrazná Jardíčkova kreativní genialita, božíííí.....Br. kaše - máslo, teplé mléko, ušlehat.
Glazovaná mrkev - podlít, lžíce másla, osolit, trochu cukru, bazalka, pomalinku dusit za občasného otočení cca 15 minutek, pak už bez pokličky redukovat, až zbyde jen máslo a karamel. A jen tak na másle osmahlý žampion :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat