Vynikajícně jako vždy to Jardíček vytvořil :).
Deset minut povařený květák, patnáct minut povařené brambory. Do zabarvení osmahnutá cuketka, do měkka osmahnutá cibulka. Promíchat, osolit, přidat šlehačku, teda jako smetanu ke šlehání, zapéct 20 minutek na 200 st. Promíchat, zasypat sýrem a ještě 10 - 15 minutt zapéct.
A protože "kytky k jídlu", tak: S okurkou ve sladkoslanokyselém nálevu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat