Vynikajícně jako vždy to Jardíček vytvořil :).
Deset minut povařený květák, patnáct minut povařené brambory. Do zabarvení osmahnutá cuketka, do měkka osmahnutá cibulka. Promíchat, osolit, přidat šlehačku, teda jako smetanu ke šlehání, zapéct 20 minutek na 200 st. Promíchat, zasypat sýrem a ještě 10 - 15 minutt zapéct.
A protože "kytky k jídlu", tak: S okurkou ve sladkoslanokyselém nálevu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat