Půl cibule na drobno, mrkev na kostičky, houby na kostičky, půl lžičky kmínu - vše do zabarvení, 2 stroužky česneku podrtit, rychle rozvonět, zalít vodou nebo zeleninovým vývarem, 2 - 3 brambory na kostičky - na malé, aby to trochu zahustily, majoránka dle chuti, osolit.
Jardíček tvrdí, že uvařil bramboračku. Dle mne to úplně klasická není, možná málo majoránky, možná málo zahuštěná, možná málo hub, možná málo česneku... :-D :-D :-D
EDIT následujícího dne:
Omluva, neboť když jsem si do ohřívané přidala hodně živé majoránky z truhlíku, dostavila se ta "pravá chuť". A dokonce i jak zhoustla a uležela se, je to echt bramboračka :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat