Zcela geniálně to Jardíček zkombinoval :).
Uvařit brambory (nové s tenkou slupkou) 20 minut. Pak rozmáčkneš, osolíš, pokapeš máslem a dáš je do křupava zapéct (tak 15 minutek).
Mezitím osolíš a vypotíš cuketu a pak ji i s halloumi ogriluješ. Na oleji.
Mezitím omáčka: lžíce másla, lžíce hl. mouky zpěnit, deci smetany, provařit, lžička až lžíce hořčice dle chuti, lžička až dvě medu, lehounce osolit.
Vážně moc dobrounké :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat