Zase jako vždy tu polívečku Jardíček pěkně vyladil :). A přitom jako vždy jednoduchá, jen z pár ingrediencí :).
Cibuli a mrkev zpěnit na oleji, zalít vývarem, přidat rozmarýn, osolit a 10 - 15 minutek povařit. Pak přidat cizrnu předvařenou nebo konzervovanou - část vcelku, část rozmixovanou. Nakonec přidat těstoviny a celé to ještě tak 10 minutek provařit. A ještě nějaké zelené bylinky, natě - co jsem zrovna v truhlíku na dvotečku - mladé lístky bršlice, česnekový šnitlík, tymiánek, majoránka... Výborná byla :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat