Vynikající to bylo. Akorát nad "zdravostí" cukety dozajista převádá ta nacucanost tukem, i když to Jardíček vždycky odsává v ubrousku...
Surovinově totálně jednoduché.
Cuketu na plátky necelý centimetr, osolit, vypotit na utěrce, osušit.
Těstíčko - vejce, hraška, trochu hl. mouky, osolit dle chuti. Obalit a ve vyšší vrstvě oleje pomalinku smažit, aby se cuketa prosmažila dovnitř. A pak odsát na ubrousku.
Nu a dip zase jinak - co je doma - byl tvaroh, osolit a přidat tomatový protlak.
Šťouchanky se zelenýma bylinkama :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat