Vynikající to bylo. Akorát nad "zdravostí" cukety dozajista převádá ta nacucanost tukem, i když to Jardíček vždycky odsává v ubrousku...
Surovinově totálně jednoduché.
Cuketu na plátky necelý centimetr, osolit, vypotit na utěrce, osušit.
Těstíčko - vejce, hraška, trochu hl. mouky, osolit dle chuti. Obalit a ve vyšší vrstvě oleje pomalinku smažit, aby se cuketa prosmažila dovnitř. A pak odsát na ubrousku.
Nu a dip zase jinak - co je doma - byl tvaroh, osolit a přidat tomatový protlak.
Šťouchanky se zelenýma bylinkama :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat