Sezóna dýní sice ještě nenastala, ale asi Jardíčka mlsná dohonila :).
Tak tedy pokaždé jinak :), pokud možno co nejjednodušeji. Cibule na kousky a asi půl kila hokkaidinky osmahnout na oleji do zabarvení (nebyl čas, normálně by to nejdřív upekl v troubě), 3 stroužky česneku, špetka skořice, půl lžičky kari, nechat rozvonět, podlít, 20 minutek vařit, rozmixovat.
Přidat bylinky (vnutila jsem se s mladou bršlicí a dalšími zelenými věcičkami), dosolit, trochu smetany. Opraženou slunečnici. Vynikající. Druhý den jsem si opražila nejen slunečnici, ale i sezam, mám ho taky moc ráda :).
úterý 31. května 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat