pondělí 2. května 2022
Drožďové knedlíčky s bršlicí a kopřivou do polévky
Drožďové knedlíčky jsem se konečně naučila dělat. Různě, jak mne napadne. S krupicí nebo se strouhankou, teď do nich dávám hrašku a Tebi - lahůdkové droždí. A někdy dělám rukou kouličky, jindy vykrajuju lžícemi nočky. Tentokrát jsem to protlačila přes haluškovač. A jak do nich patří něco zeleného (první recept jsem dostala s kupou petrželky), tak teď jsem dovnitř nasekala bršlici a kopřivy. Vynikající. Fotku mám jen z přípravy, když se to vařilo :)., no, no nic :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat