Recept tady byl už několikrát, ale když ona je tak skvělá!
Jardíčkova: hromadu cibule postupně pomalu osmažit, pozvolna, aby zhnědla, čím víc přípeků, tím líp. Pak podlít trochou vína (nebo brandy), nechat odpařit alkohol, zaprášit lžící mouky, zalít vývarem, přidat tymián, osolit, 20 minutek pomalinku provařit. Navrch opečená bagetka nebo toust se sýrem :).
úterý 19. dubna 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat