Recept tady byl už několikrát, ale když ona je tak skvělá!
Jardíčkova: hromadu cibule postupně pomalu osmažit, pozvolna, aby zhnědla, čím víc přípeků, tím líp. Pak podlít trochou vína (nebo brandy), nechat odpařit alkohol, zaprášit lžící mouky, zalít vývarem, přidat tymián, osolit, 20 minutek pomalinku provařit. Navrch opečená bagetka nebo toust se sýrem :).
úterý 19. dubna 2022
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat