sobota 19. března 2022
Polévka s cizrnou a žampiony
Cibule na drobno, mrkev na kousky, zbytky žampionů z hlavního chodu na kousky, ghi, kmín, kurkuma, zasmahnout do barvy, zalít vodou, brambora na kostičky, trochu uvařené cizrny, sůl, 20 minutek vařit, před koncem lžíce mouky v troše mléka, pár minutek povařit. Dosolit. Vynikající. Autor Jardíček
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat