Malé žampiony by šly plnit rovnou, tyhle obří Portobello je lepší nejdřív trochu osmahnout, aby se stihly propéct.
Náplň: tvaroh, stroužek prolisovaného česneku, hrst sýra, osolit, promíchat, nakydat na houbinky, posypat parmezánem, zapéct 20 - 30 minut na 200 st. S brkašičkou :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...






Žádné komentáře:
Okomentovat