Naprosto skvostně to Jardíček připravil :).
Cuketa na plátky, brambory na kostičky, cibule nahrubo, kousek pórku a kousek papriky, osolit, poolejovat, zaspat tymiánem...Na 220 °C asi 30 - 40 minut, několikrát promíchnout, aby to chytlo barvu. Mezitím pár rajčat osmahnout na oliváči, trochu podlít, vmíchat hotovou cizrnu (buď uvaříš - nebo hotovou koupenou), prohřeješ... Lehce do toho vmíchneš opečenou zeleninu, osolíš. K tomu zapečný dalamánek a salátek: pekingské zelí, hrubozrnná hořčice, rozehřátý med, oliváč, citronová šťáva, to vše rozmíchat do emulze.
Dobrou chuť :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat