Ještě teď mám mastnou hubu :-). Jako váže pecka :). Vařil Jardíček :).
Nadiktoval mi 4 nezávislé procesy :-).
1) Nejdýl trvá CIBULOVÁ NÁPLŇ: na oleji cibule s trochou soli, lžičkou cukru a lžičkou kmínu. Za stálého míchání do hněda. Pak podliješ a necháš vydusit do měkka.
2) ZELÍ: kysané zelí propláchnout, nakrájet, na zpěněnou cibulku, podleješ, sůl, cukr, kmín, 20 minut pomalinku dusíš, před koncem lžíci jíšky dle chuti a necháš ještě chvíli povařit.
3) Bramborové těsto: brambory + mouka + vejce - nebo z prášku :-). Vyválet, nakrájet, naplníš, zavaříš (10 minut do vyplavání, pak ještě minutku dvě).
4) Křupavá cibulka: na ozdobení a pro šmak - hodně oleje, aby se cibulka nedusila, ale aby se fakt smažila do křupava. Vynikající :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat