sobota 30. října 2021
Celerovomrkvovobramborová kaše s pečenou zeleninou
Brambor, celer, mrkev do mléka, osolit,uvařit, rozšťouchat, trochu másla. Fantastická kaše. Nebo pyré, to nerozlišuju až tak :). Mrkev a červená řepa oolejované, osolené, v troubě upečené. Hrášek byl jediný, který nemáme z bedýnek :). Skvěle se to Jardíčkovi podařilo, mňam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat