Dobře to mám zařízené :). Jen vyšlu přání, že bych... a ono se to hned zhmotní. Jardíček umí vyslyšet přání i mezi řádky. Přebytek mrkve z Bedýnek si prostě vyžaduje činy :). Takže taková školková klasika. Cibuli na drobno, mrkvičku, na másle osmahnout do zabarvení, podlít, osolit, pomalinku dusit. Po 15 minutách, až je už vydušená bez tekutiny, hrst hrášku a trochu kopru z bedýnek, dvě tři minutky prohřát. Brambory (jak jinak než z Bedýnek) tentokrát na kostičky, aby to bylo zajímavější :). A navrch bedýnkovou cibulku :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat