Dobře to mám zařízené :). Jen vyšlu přání, že bych... a ono se to hned zhmotní. Jardíček umí vyslyšet přání i mezi řádky. Přebytek mrkve z Bedýnek si prostě vyžaduje činy :). Takže taková školková klasika. Cibuli na drobno, mrkvičku, na másle osmahnout do zabarvení, podlít, osolit, pomalinku dusit. Po 15 minutách, až je už vydušená bez tekutiny, hrst hrášku a trochu kopru z bedýnek, dvě tři minutky prohřát. Brambory (jak jinak než z Bedýnek) tentokrát na kostičky, aby to bylo zajímavější :). A navrch bedýnkovou cibulku :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat