neděle 12. září 2021

Mrkvička na sladko jako ze školky

Dobře to mám zařízené :). Jen vyšlu přání, že bych... a ono se to hned zhmotní. Jardíček umí vyslyšet přání i mezi řádky. Přebytek mrkve z Bedýnek si prostě vyžaduje činy :). Takže taková školková klasika. Cibuli na drobno, mrkvičku, na másle osmahnout do zabarvení, podlít, osolit, pomalinku dusit. Po 15 minutách, až je už vydušená bez tekutiny, hrst hrášku a trochu kopru z bedýnek, dvě tři minutky prohřát. Brambory (jak jinak než z Bedýnek) tentokrát na kostičky, aby to bylo zajímavější :). A navrch bedýnkovou cibulku :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...