úterý 7. září 2021

Mladé zelí s teplou karamelizovanou octovou cibulí :)

Nevím, jak jinak to nazvat :), teplý zelný salát? Poradila mi to Péťa z Bedýnek :) a je to opravdu moc dobrý. Funguje to z mladého jarního zelí, tohle srpnové z Bedýnek ještě jde :).
Cibuli nechat s cukrem zkaramelizovat a k tomu ocet (a sůl), ten ocet vyprchá... a horké nalít na nakrájené zelí.

Prý to chutná mužům :). A tak nejsem muž a chutná mi to taky :). Jen dám příště víc všeho, víc cibule, víc cukru, víc octa a víc soli, aby to bylo výraznější :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...