Nevím, jak jinak to nazvat :), teplý zelný salát? Poradila mi to Péťa z Bedýnek :) a je to opravdu moc dobrý.
Funguje to z mladého jarního zelí, tohle srpnové z Bedýnek ještě jde :).
Cibuli nechat s cukrem zkaramelizovat a k tomu ocet (a sůl), ten ocet vyprchá... a horké nalít na nakrájené zelí.
Prý to chutná mužům :). A tak nejsem muž a chutná mi to taky :). Jen dám příště víc všeho, víc cibule, víc cukru, víc octa a víc soli, aby to bylo výraznější :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat