Když vás honí mlsná - když si mozek vzpomene na staré příjemné pocity u knedlo vepřo zelo :). A doma není ani zelo ani vepřo ani knedlo. Zato máte doma tempeh, zbytek kukuřízku, kedlubnu a brambory.
Zelí mám ráda moravské, sladkokyselé, takže cibulka, na to na struhadle kedlubna. Cukr, sůl, ocet, kmín.
Tempeh a kukuřízek na kousky osmahnout, trochu česneku, pak šťávičku - trochu sojovky, kmín, voda, mouka, redukovat redukovat.
čtvrtek 8. července 2021
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat